Content Top Image
Tko smo. Što radimo.

O nama

Poduzeće 'Delta Auto d.o.o.' osnovano je 1997.god. sa sjedištem u Slavonskom Brodu. Osnovna djelatnost poduzeća je maloprodaja i veleprodaja auto dijelova na području grada Slavonskog Brod-a i Brodsko-Posavske Županije.

Poduzeće dobiva novi uzlet ulaskom u poslovnu suradnju sa poduzećem 'Auto Krešo d.o.o.', renomiranim uvoznikom kvalitetnih auto dijelova, dobivši distribuciju dijelova za područje Brodsko-Posavske Županije.

'Auto Krešo d.o.o.' - Generalni zastupnik za Monroe amortizere, na hrvatsko tržište dovodi i neke od najeminentnijih: Gates se svim vrstama remenja i crijeva, NGK sa svjećicama i grijačima, te Brembo kao najpoznatije ime u segmentu diskova i bubnjeva kočnica. Osim navedenog, distributeri smo za Loctite i Elring proizvodne programe te Mobil motorna ulja i maziva.Naša misija

Upornošću i kvalitetom usluge svih ovih godina, stvorili smo imidž pouzdanog poslovnog partnera. Trenutno 7 zaposlenih nastoji svojim znanjem i angažmanom odgovoriti svim tržišnim izazovima. Poslovni rezultati daju nam za pravo da smo na dobrom putu te da u dogledno vrijeme još više proširimo svoju djelatnost.


Delta Auto - Trgovina
Contents bottom image