Mali izbor iz naše ponude: autodijelovi!

Ponuda Autodijelova

Distributer smo za preko 30 svjetski poznatih i priznatih proizvođača rezervnih dijelova za sve vrste i tipove osobnih i lakih teretnih vozila.

Paleta proizvoda odnosi se na mehaničke dijelove i sklopove i to prvenstveno dijelove ovjesa i kočnica zatim dijelove namijenjene redovitom održavanju, ispušne sustave i sekundarne dijelove pogonske grupe.

Gotovo svi proizvođači koje zastupamo prisutni su u prvoj ugradnji kod proizvođača automobila što jamči vrhunsku kvalitetu i pouzdanost, mnogi od njih prisutni su i na najprestižnijim natjecanjima (F1, Rally, LeMans itd.) i kod mnogih slavnih trkaćih automobila (Ferrari, Porsche itd.).

Svi naši dobavljači koriste homologirane proizvode (gdje zakon to propisuje), svi posjeduju BER certifikat kojim se potvrđuje istovjetnost karakteristika određenog zamjenskog dijela prema originalnom dijelu, ISO certifikate itd.

Paleta ponuđenih proizvoda u našem asortimanu ne pokriva samo najpopularnije marke već se na našem skladištu može naći i linija proizvoda namijenjena isključivo Japanskim i Korejskim vozilima.

Sve u svemu tvrtka Delta Auto nudi Vam sve potrebno za kvalitetno održavanje Vašeg vozila.

Monroe - Amortizeri Walker - Ispušni sustavi SKF Brembo - Kočioni sustavi Bosch
Loctite Elring brtvila Mahle Glyco Cifam
NGK Gates INA LuK Sidem GKN Icer
Fram Delphi Nipparts Freedom Jurid
AP Driveline Trico Triscan SBS TRW Kilen GE
Elwis Carol Intermotor Budweg Vernet
General Ricambi GRAF AVA Rider Arexons VIsteon Persea
Fuel Parts Orione Pearl Gomet Braking
Contents bottom image